Dark Mode

Latest

Lansare ecran Petricani

Recomandat de Ionuț Bouroș,
Read: 2 min
30 Jan 2024
Lansare ecran Petricani

La Phoenix Media, suntem pasionați de revoluția publicității digitale, și ne-am dedicat creșterii și dezvoltării constante în acest domeniu în continuă schimbare. Așadar, suntem extrem de bucuroși să anunțăm ultima noastră reușită: am lansat cu succes un nou panou digital pe Șoseaua Petricani!

Acest pas important demonstrează angajamentul nostru de a aduce cele mai bune soluții de publicitate digitală pe piață și contribuie la extinderea rețelei noastre de panouri digitale.

 

THE LATEST

Publicitatea OOH: Care sunt principalele 3 avantaje ale acestui canal?

Chiar dacă este unul dintre cele mai vechi canale de publicitate, OOH nu numai că supraviețuiește, dar prosperă prin inovație și adaptare la noile cerințe ale pieței. Având în vedere scăderea bugetelor de marketing în ultimii ani, multe branduri reevaluează rolul și impactul publicității OOH în strategiile lor.

Așii DOOH: De ce este eficient acest canal

Publicitatea digitală în afara locuinței a înregistrat o creștere remarcabilă, devenind un canal esențial în mixul de marketing al multor branduri. Deși succesul său este evident, măsurarea impactului și captarea atenției rămân provocări majore. În acest context, Talon, o agenție globală independentă de publicitate out-of-home (OOH), a realizat un studiu ce evidențiază cei trei „AȘI” ai acestui tip de publicitate.

RECOMANDATE PENTRU TINE