Dark Mode

Latest

Lansare ecran AFI Arad

Recomandat de Ionuț Bouroș,
Read: 3 min
30 Jan 2024
Lansare ecran AFI Arad

Suntem entuziasmați să vă anunțăm că am lansat cu succes cel de-al treilea ecran digital de tip large format în locația noastră de la AFI Arad!

Această expansiune ne ajută să oferim mai mult spațiu pentru creativitate și să continuăm să ne angajăm în a oferi cele mai bune soluții de publicitate digitală partenerilor și clienților noștri.

Ne place să depășim obiective și standarde, și această nouă adiție la rețeaua noastră de ecrane digitale reprezintă o dovadă a angajamentului nostru față de excelență în publicitatea digitală out of home.

Suntem încântați să împărtășim acestă veste cu dvs. și vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu cele mai noi inovații din domeniul DOOH.

 

 

THE LATEST

Publicitatea OOH: Care sunt principalele 3 avantaje ale acestui canal?

Chiar dacă este unul dintre cele mai vechi canale de publicitate, OOH nu numai că supraviețuiește, dar prosperă prin inovație și adaptare la noile cerințe ale pieței. Având în vedere scăderea bugetelor de marketing în ultimii ani, multe branduri reevaluează rolul și impactul publicității OOH în strategiile lor.

Așii DOOH: De ce este eficient acest canal

Publicitatea digitală în afara locuinței a înregistrat o creștere remarcabilă, devenind un canal esențial în mixul de marketing al multor branduri. Deși succesul său este evident, măsurarea impactului și captarea atenției rămân provocări majore. În acest context, Talon, o agenție globală independentă de publicitate out-of-home (OOH), a realizat un studiu ce evidențiază cei trei „AȘI” ai acestui tip de publicitate.

RECOMANDATE PENTRU TINE