Dark Mode

Pagina de media

Am urcat o campanie pe ecranele video din Bucureşti în mai puţin de două minute!

Recomandat de Pagina de media,
Read: 2 min
19 Feb 2024
Am urcat o campanie pe ecranele video din Bucureşti în mai puţin de două minute!

DEMONSTAŢIE PRACTICĂ. Cât de uşor se setează o campanie pentru o reclamă video stradală? O demonstraţie practică, cu o campanie Paginademedia.ro: a durat mai puţin de două minute!

Un demo făcut cu Dio Boacă, de la Phoenix Media, în cadrul noii secţiuni Paginademedia DOOH - Digital Outdoor News.

Totul, în materialul video de mai jos.

Ce vedem în demonstraţia video:

- cât de uşor setezi o campanie, din soft

- cât de puţin durează: introduci bugetul, alegi perioada, orele, panourile pe care vrei să se vadă reclama şi... gata

- ce poţi seta în timp real. Practic, totul.

- cum poţi verifica dacă reclama rulează. Practic, fiecare panou are în faţa lui o cameră care filmează ce rulează. În soft, îţi vezi reclama pe ce panou alegi

- dacă poţi sau nu să opreşti campania. Dacă, din anumite motive, vrei ca reclama să nu mai ruleze pe un anumit panou sau vrei să o pui în stand-by total, se rezolvă cu un singur click.

Material din seria DOOH - Digital Outdoor News. Secţiune cu informaţii din lumea publicităţii stradale digitale susţinută de compania Phoenix Media.

VIDEO. Cât de uşor setezi o campanie video stradală

THE LATEST

OOH: Doar 3.3% din consumul de energie al publicității din Marea Britanie

Raportul, intitulat „Low Carbon, Low Power: O analiză a consumului de energie și a emisiilor de CO2 OOH”, evidențiază faptul că publicitatea OOH generează cea mai mică cantitate de emisii de carbon pe impresie, reprezentând doar 3.3% din consumul total de energie publicitară din Marea Britanie și numai 0.067% din consumul total de energie din țară. 

Ecranele 3D - o noua dimensiune a DOOH

Un aspect semnificativ al acestei creșteri este reprezentat de adoptarea tot mai largă a reclamelor DOOH (Digital Out-of-Home) 3D de către branduri, chiar dacă aceasta implică investiții mai mari decât varianta DOOH tradițională. Experiența oferită de aceste reclame este mai imersivă și mai memorabilă pentru privitori, crescând șansele ca mesajul să fie reținut. În plus, impactul lor este amplificat de zgomotul creat pe platformele de social media.

Dio Boacă (CEO Phoenix Media): Ce strategie făceam noi, că luam panouri pe drumul spre casă al GM-ului, al directorului de marketing sau al CFO-ului? Asta era strategia în Outdoor?!

Am rămas șocat să aud că Google + Youtube înseamnă peste 100 de milioane de euro revenue, pe România. După care vin Meta, Tik-Tok, cine mai sunt, adică tot băieții deștepți de afară, și mai iau și ăia vreo o sută și ceva de milioane. Și punct.ro-ul are 25 de milioane.