Dark Mode

Pagina de media

Am urcat o campanie pe ecranele video din Bucureşti în mai puţin de două minute!

Recomandat de Pagina de media,
Read: 2 min
19 Feb 2024
Am urcat o campanie pe ecranele video din Bucureşti în mai puţin de două minute!

DEMONSTAŢIE PRACTICĂ. Cât de uşor se setează o campanie pentru o reclamă video stradală? O demonstraţie practică, cu o campanie Paginademedia.ro: a durat mai puţin de două minute!

Un demo făcut cu Dio Boacă, de la Phoenix Media, în cadrul noii secţiuni Paginademedia DOOH - Digital Outdoor News.

Totul, în materialul video de mai jos.

Ce vedem în demonstraţia video:

- cât de uşor setezi o campanie, din soft

- cât de puţin durează: introduci bugetul, alegi perioada, orele, panourile pe care vrei să se vadă reclama şi... gata

- ce poţi seta în timp real. Practic, totul.

- cum poţi verifica dacă reclama rulează. Practic, fiecare panou are în faţa lui o cameră care filmează ce rulează. În soft, îţi vezi reclama pe ce panou alegi

- dacă poţi sau nu să opreşti campania. Dacă, din anumite motive, vrei ca reclama să nu mai ruleze pe un anumit panou sau vrei să o pui în stand-by total, se rezolvă cu un singur click.

Material din seria DOOH - Digital Outdoor News. Secţiune cu informaţii din lumea publicităţii stradale digitale susţinută de compania Phoenix Media.

VIDEO. Cât de uşor setezi o campanie video stradală

THE LATEST

Publicitatea OOH (Out of Home) a depășit pragul de 5% în anul 2023

Cheltuielile globale pentru publicitatea Out of Home (OOH) au atins 41,9 miliarde de dolari în 2023, în creștere cu 16% față de cele 36,2 miliarde de dolari din 2022, depășind astfel bariera de 5%. Acum, OOH reprezintă 5,2% din cheltuielile publicitare globale, în creștere de la 4,7% în 2022.

Publicitatea OOH: Care sunt principalele 3 avantaje ale acestui canal?

Chiar dacă este unul dintre cele mai vechi canale de publicitate, OOH nu numai că supraviețuiește, dar prosperă prin inovație și adaptare la noile cerințe ale pieței. Având în vedere scăderea bugetelor de marketing în ultimii ani, multe branduri reevaluează rolul și impactul publicității OOH în strategiile lor.

Așii DOOH: De ce este eficient acest canal

Publicitatea digitală în afara locuinței a înregistrat o creștere remarcabilă, devenind un canal esențial în mixul de marketing al multor branduri. Deși succesul său este evident, măsurarea impactului și captarea atenției rămân provocări majore. În acest context, Talon, o agenție globală independentă de publicitate out-of-home (OOH), a realizat un studiu ce evidențiază cei trei „AȘI” ai acestui tip de publicitate.