Dark Mode

Pagina de media

Când o să avem în Piaţa Unirii ecrane video uriaşe ca în Time Square? - Totul despre Digital Outdoor

Recomandat de Pagina de media,
Read: 8 min
22 May 2024
Când o să avem în Piaţa Unirii ecrane video uriaşe ca în Time Square? - Totul despre Digital Outdoor

Vom putea vedea Piaţa Unirii plină de ecrane video uriaşe, ca în Time Square sau ca în marile capitale ale lumii? Cum stă România la capitolul reclame video stradale?

Răspunsurile, într-un nou episod Totul despre Digital Outdoor.

Când vom putea vedea astfel de ecrane în Piaţa Unirii?

                   "Când vom avea o piaţă de outdoor de 80 de milioane sau 100 de milioane de euro pe an, poate ar putea apărea. Deocamdată, piaţa din România este la aproximatix 40 de milioane de euro", răspunde Dio Boacă, de la Phoenix Media. "Industria încă nu este puternică pentru a-şi permite aşa ceva", explică omul de publicitate.

Un ecran video de dimensiuni uriaşe este greu de acoperit ca investiţi. "E dificil să pui acum un ecran de mii de metri pătraţi", spune Boacă.

Totul despre Digital Outdoor este un proiect Paginademedia.ro şi Phoenix Media.

VIDEO 1. Când o să vedem reclame ca afară în Piaţa Unirii?

În marile oraşe ale lumii, în centru cele mai multe panouri publicitare sunt ecrane video digitale. "În Londra, în centru sunt ecrane  video şi doar spre periferie sunt montate cele "clasice", adică panouri pe hârtie", spune Dio Boacă.

Care sunt provocările industriei de outdoor de afară şi din România? Cum ne plasăm faţă de restul lumii? Mai multe detalii, în nou episod complet din seria Totul despre Digital Outdoor.

VIDEO 2. Piaţa de digital Outdoor în România şi în lume

THE LATEST

Mesajul Phoenix Media pentru industria OOH – Go Green!

Oamenii și companiile au devenit din ce în ce mai conștienți de consecințele încălzirii globale, astfel că a fi sustenabil, ca organizație sau persoană devine o precupare și, în timp, va deveni un angajament de responsabilitate față de planetă.